Verksamhet på Studio 32

Verksamhet

Här ser du vad som sker på Studio 32. Våra nyheter, vad vi gör när vi inte har föreställning och såklart vilka aktuella föreställningar som är på gång.

Kungen är död

Unga vuxna på Studio 32 har spelat pjäsen KUNGEN ÄR DÖD av Alexandra Loonin! 

Gruppen Unga vuxna är en del av det rikstäckande projektet LÄNK där unga teatergrupper får spela nyskriven dramatik och sen möts med sina pjäser i en Regionfestival och slutligen har möjlighet att åka på en Riksfestival på Riksteatern i Hallunda.

Vår premiär var tisdag 14 april på Regionteater Väst.  Vi är så tacksamma och nöjda över att vi kunde spela  föreställningen med tanke på det rådande läget med Covid-19 pandemin. Alla festivalerna blev inställda och vi spelade utan publik men filmade och fotade föreställningen. Vi hoppas kunna spela för publik senare i sommar (kanske utomhus) eller kanske i slutet på september på Regionteater Väst. 

PS. Stampet i golvet av skor kunde vi inte göra något åt så det får du som tittar stå ut med. :) 

Foto: Mikael Stålnacke

Årsmötet inställt

På grund av att läget kring Corana-pandemi har skärpts har vi beslutat att skjuta fram årsmötet, tills läget förbättras. Vi återkommer med ny tid när det blir aktuellt. Nuvarande styrelse fortsätter sitt arbete tills dess.

/Styrelesen Studio 32

Teatergruppen Unga vuxna

Teatergruppen Unga Vuxna är återigen med i ungdomsprojektet LÄNK!
Länk 2020 Logga
Varje tisdag kväll och ibland på söndagar repeterar Unga Vuxna med nyskrivna pjäsen ”Kungen är död” av Alexandra Loonin. Det är en farsartad och galen historia med tänkvärt innehåll. Ett schackparti drar igång och alla rollkaraktärer är schackets pjäser. Kungen orkar inte längre regera utan spelar död och låter drottningen ta över vilket förskjuter positionerna och ruckar makten och utmanar alla pjäserna till bristningsgränsen.
Premiär blir på Regionteater Väst Tisdag 14 april kl. 19.00. Övriga föreställningar 15, 17 och 21 april och på LÄNK:s Regionfestival på Regionteater Väst den 18 april.