Verksamhet på Studio 32

Verksamhet

Här ser du vad som sker på Studio 32. Våra nyheter, vad vi gör när vi inte har föreställning och såklart vilka aktuella föreställningar som är på gång.

Nytt år, ny medlemsavgift

Som medlem i Studio 32 får du rabatterade priser på våra föreställningar och workshops. Du blir dessutom medlem i ATR och får tillgång, via föreningen, till allt detta!

Om du är med i någon av Studio 32's grupper måste du vara medlem.

Ett medlemskap i Studio 32 kostar endast 200 kr /kalenderår!

Betalar gör du till vårt BG: 5585-4541. Ange namn ovh adress.

Impro våren 2019

Måndag 4/2, startar vi upp en ny grupp, som kommer att träffas varje måndag under våren och träna olika improvisationstekniker och förmågan att möta oväntade händelser på scenen. Alla är hjärtligt välkomna att delta, såväl nybörjare som de som är mer vana vid teaterscenen. Det finns möjlighet att prova på en gång innan man bestämmer sig.

Har du frågor om detta kontakta Eva Ludvigsson på mailadress Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Vi ses!

Micetro™ 28/1-2019

Välkomna till Studio 32 för en kväll av nya upplevelser, massor av skratt och chansen att se våra duktiga improvisatörer leverera på scen. Micetro™ är en vänskaplig tävling i improvisationsteater där aktörerna under olika former får skapa utan manus. Publiken ger förutsättningarna.

Föreställning börjar kl 19:00 den 28/1. Biljetter säljs på dörren från kl 18:30, kontant eller Swish.

Till det facila priset av 70 kr får du både en härlig teaterupplevelse och lite fika. Barn och ungdom betalar endast 40 kr.

Vill du själv prova impro? Läs mer här »