Verksamhet på Studio 32

Verksamhet

Här ser du vad som sker på Studio 32. Våra nyheter, vad vi gör när vi inte har föreställning och såklart vilka aktuella föreställningar som är på gång.

Karl-Bertil Jonssons Julafton

K B 50år bild dev jan2019
Berättelsen om Karl-Bertil Jonsson som på julafton beger sig ut på stadens gator i tomtekostym med en säck klappar han tagit från de rika för att ge åt de fattiga är för många en självklar tv-tradition kl 19 på julafton.
 
Vi har bearbetat sagan för teaterscenen och hälsar stadens invånare in i värmen hos den välbärgade varuhusdirektören Tyko Jonssons familj, postkontoret där Karl-Bertil arbetar extra, ölcaféet och stadens kyligare gator - i vår salong på Studio 32. Välkomna!
 
Föreställningen är ca 1 tim. Vi bjuder på glögg och pepparkaka.
 

Karl-Bertil Jonssons Julafton

 
Den 5 december är det prämiär för Sagan om Karl-Bertil Jonsson julafton.  En självklar tv-tradition kl 19 på julafton men nu får du se en bearbetad version av sagan för teaterscenen och hälsar stadens invånare in i värmen i vår salong på Studio 32.
 

Visning av Brandguldet

50år fb bild 9nov2019 Brandguldet23 november kl 14 visas föreställningen Brandguldet på film i Hörsalen på Bohusläns museum.