Verksamhet på Studio 32

Verksamhet

Här ser du vad som sker på Studio 32. Våra nyheter, vad vi gör när vi inte har föreställning och såklart vilka aktuella föreställningar som är på gång.

Nypremiär! Sagan om Karl-Bertil Jonssons julafton

Nypremiär av Tage Danielssons klassiska julsaga Sagan om Karl-Bertil Jonssons julafton - får nytt liv i Studio 32s tappning.

 

Lär känna de mindre lyckligt lottade människorna som på julaftons kväll får ta emot julklappar av varuhusdirektör Tyko Jonssons son, den 14-årige Karl-Bertil, som bestämt sig för att ta från de rika och ge åt de fattiga.

Välkomna till vår version av Tage Danielssons finstämda saga: till den välbärgade varuhusdirektören Tyko Jonssons familj, postkontoret där Karl-Bertil arbetar extra, ölcaféet och stadens kyligare gator - i vår salong på Studio 32.

 

Föreställningen är ca 1 tim. Ingen paus. Vi bjuder på glögg och pepparkaka.

 

Medverkande: Andreas Eriksson, Linda Larsson, Anton Mittendorff, Magdalena Nilsson, Nicklas Göthberg, Liisa Borg och Eva Ludvigsson

 

Speldagar: sön 5 dec 2021 kl 16 & kl 18.30, tor 9 dec kl 19, sön 12 dec kl 16 & 18.30 och sön 9 jan kl 16 & 18.30, lör 15 jan kl 17 2022

 

Biljetter köps via Nortic: https://nortic.se/dagny/event/34577

K B hemsida 1200x628

NU ÄR VI IGÅNG IGEN PÅ STUDIO 32

NU ÄR VI IGÅNG IGEN PÅ STUDIO 32

FÖRESTÄLLNINGAR

För närvarande repeteras två pjäser ”Panoptikon” (beräknad premiär i november) och ”Sagan om Karl-Bertil Jonssons julafton” (beräknad premiär i december) Gruppen ”Unga Vuxna” kommer även att påbörja arbetet med en pjäs inom LÄNK-projektet.

MANUSLÄSARGRUPP

Vi kommer att starta en textläsningsgrupp för vuxna, som är öppen för alla intresserade. Vi ska läsa olika pjäser och bearbeta dem på olika sätt, t.ex  genom att improvisera kring olika situationer i pjäsen, fördjupa oss i olika rollfigurer m.m. Syftet är inte att sätta upp någon pjäs. Tid är mellan kl.18.30 till 20.30 på onsdagar.  Ledare är Berit Palmdahl. Om du är intresserad så kontakta studio 32 snarast, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

När vi  vet hur många vi blir så sätter vi igång.

IMPROVISATIONSTEATER

Vi har också en grupp som tränar improvisationsteater. Vi övar oss på att bejaka varandra och att möta oväntade situationer på scenen. Vi träffas  måndagar mellan 18:30- 20:45. Vi räknar med att ha en föreställning för publik i november eller december. Det finns ett fåtal platser lediga i gruppen. Är du intresserad, kontakta styrelsen Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. Först till kvarn…

Improworkshop på Elinorspelen.

I denna workshop kommer vi att introducera improvisationsteaterns grunder. Vi gör övningar som fokuserar kommunikation, lyssnande och att tillsammans skapa en historia. Vi vill också med denna workshop, på ett kreativt och spännande sätt göra gruppen till en tryggare och mer trivsam miljö.

Läs mer: Improworkshop på Elinorspelen.