Kom och se på Studio 32

Våra medlemmar visar gärna upp sig inför publik i form av en föreställning eller liknade. Det kommer också artister, skådespelare och dansare som vill sätta upp en föreställnig i våra lokaler. De kommande ser du nedan och de som varit i vårt Arkiv.

Kungen är död

Unga vuxna på Studio 32 har spelat pjäsen KUNGEN ÄR DÖD av Alexandra Loonin! 

Gruppen Unga vuxna är en del av det rikstäckande projektet LÄNK där unga teatergrupper får spela nyskriven dramatik och sen möts med sina pjäser i en Regionfestival och slutligen har möjlighet att åka på en Riksfestival på Riksteatern i Hallunda.

Vår premiär var tisdag 14 april på Regionteater Väst.  Vi är så tacksamma och nöjda över att vi kunde spela  föreställningen med tanke på det rådande läget med Covid-19 pandemin. Alla festivalerna blev inställda och vi spelade utan publik men filmade och fotade föreställningen. Vi hoppas kunna spela för publik senare i sommar (kanske utomhus) eller kanske i slutet på september på Regionteater Väst. 

PS. Stampet i golvet av skor kunde vi inte göra något åt så det får du som tittar stå ut med. :) 

Foto: Mikael Stålnacke

Teatergruppen Unga vuxna

Teatergruppen Unga Vuxna är återigen med i ungdomsprojektet LÄNK!
Länk 2020 Logga
Varje tisdag kväll och ibland på söndagar repeterar Unga Vuxna med nyskrivna pjäsen ”Kungen är död” av Alexandra Loonin. Det är en farsartad och galen historia med tänkvärt innehåll. Ett schackparti drar igång och alla rollkaraktärer är schackets pjäser. Kungen orkar inte längre regera utan spelar död och låter drottningen ta över vilket förskjuter positionerna och ruckar makten och utmanar alla pjäserna till bristningsgränsen.
Premiär blir på Regionteater Väst Tisdag 14 april kl. 19.00. Övriga föreställningar 15, 17 och 21 april och på LÄNK:s Regionfestival på Regionteater Väst den 18 april.

Visning av Brandguldet

50år fb bild 9nov2019 Brandguldet23 november kl 14 visas föreställningen Brandguldet på film i Hörsalen på Bohusläns museum.

Improföreställning

50år fb bild ImproKom på en lättsam och underhållande kväll där kvällens scenprofiler skapar skådespel i stunden. Fika ingår i biljettpriset och intas under kvällens gång.

Pris 100 kr, medlemmar och barn 70 kr.
Biljetter säljs på plats från kl 17.30.