Kom och se på Studio 32

Våra medlemmar visar gärna upp sig inför publik i form av en föreställning eller liknade. Det kommer också artister, skådespelare och dansare som vill sätta upp en föreställnig i våra lokaler. De kommande ser du nedan och de som varit i vårt Arkiv.

Karl-Bertil Jonssons Julafton

K B 50år bild dev jan2019
Berättelsen om Karl-Bertil Jonsson som på julafton beger sig ut på stadens gator i tomtekostym med en säck klappar han tagit från de rika för att ge åt de fattiga är för många en självklar tv-tradition kl 19 på julafton.
 
Vi har bearbetat sagan för teaterscenen och hälsar stadens invånare in i värmen hos den välbärgade varuhusdirektören Tyko Jonssons familj, postkontoret där Karl-Bertil arbetar extra, ölcaféet och stadens kyligare gator - i vår salong på Studio 32. Välkomna!
 
Föreställningen är ca 1 tim. Vi bjuder på glögg och pepparkaka.
 

Visning av Brandguldet

50år fb bild 9nov2019 Brandguldet23 november kl 14 visas föreställningen Brandguldet på film i Hörsalen på Bohusläns museum.

Improföreställning

50år fb bild ImproKom på en lättsam och underhållande kväll där kvällens scenprofiler skapar skådespel i stunden. Fika ingår i biljettpriset och intas under kvällens gång.

Pris 100 kr, medlemmar och barn 70 kr.
Biljetter säljs på plats från kl 17.30.