Kom och se på Studio 32

Våra medlemmar visar gärna upp sig inför publik i form av en föreställning eller liknade. Det kommer också artister, skådespelare och dansare som vill sätta upp en föreställnig i våra lokaler. De kommande ser du nedan och de som varit i vårt Arkiv.

NORMAN ERÖVAREN DEL 1 "Bordsskick" - Ny chans

Skruvade förvecklingar på den engelska landsbygden när Normans erövringar avslöjas under en familjesamling.

Bordsskick är den första delen av tre planerade uppsättningar om tilldragelserna kring Norman Erövraren som planeras pågå under några år på Studio 32.
Regi Sören Albertsson

I rollerna Anna Holm, Robin Skenhede, Linda Larsson, Andreas Eriksson, Liisa Borg och David Holm

 
 
 
 

NORMAN ERÖVAREN DEL 1 "Bordsskick"

"Med NORMAN ERÖVAREN DEL 1 "Bordsskick" fortsätter en av föreningens teaterensemble att spela upp Alan Ayckbourns suveränt skrivna manus. Ensemblen har tidigare satt upp den hyllade pjäsen  "En fröjdefull jul" och  återkommer nu med en annan Ayckbourn-klassiker. Skruvade förvecklingar på den engelska landsbygden när Normans erövringar avslöjas under en familjesammankomst 
 
Bordsskick är den första delen av tre planerade uppsättningar om tilldragelserna kring Norman Erövraren som planeras pågå under några år på studio 32.   
 
Alan Ayckbourn är ofta omtalad som den mest spelade brittiske dramatikern efter William Shakespeare och har till dags dato skrivit 79 pjäser."
 
 
 
 

Föreställningar 2023

Nu repeteras det för fullt på Studio 32:

”Bernadas hus” av Garcia Lorca, beräknas ha premiär i februari -mars 2023

”Norman Erövraren” av Alan Ayckbourn, beräknas ha premiär i mars 2023

”Is my microphone on?” av Jordan Tanahill. Pjäsen är en del av LÄNK-projektet och lyfter klimatfrågan med utgångspunkt från Greta Thunbergs tal i House of Parlament 2019. Ska spelas i april 2023

Improkväll 30 maj

På måndag den 30 maj är det dags för våra improvisatörer att visa vad dom går för. Kom och se en föreställning ni aldrig tidigare sett och som aldrig mer kommer kunna ses.

Med improvisationen som teknik skapas scenerna i stunden, många gånger med dig som publik involverad på ett ellar annat sätt.

Var: På Studio 32, Kungsgatan 32

När: 30 maj kl. 19:00

Pris: 60 kr inkl fika. Billjeter köps på plats.