Bakom Kulisserna

Här kan du läsa om vad som sker inne på Studio 32. Vi är många som gillar att träffas och få utlopp för våra kulturella sinnen.

Vill du också vara med? Hör av dig till oss.

Reading: Dollar 28/12

För dig som vill få teaterkänsla även i mellandagarna, ordnar vi en reading av en bearbetad version av Hjalmar Bergmans pjäs ”Dollar” på Studio 32 onsdag den 28/12, kl 14:00

Pjäsen är något av en "All-star"-pjäs där roller från flera av Bergmans tidigare verk (Swedenhielms, Markurells i Wadköping, Chefen fru Ingeborg, Flickan i frack) medverkar i en väldigt annorlunda kärlekskomedi med en stor del cynism.

Alla är varmt välkomna att deltaga i att läsa igenom manuset högt tillsammans (med fördelade roller) Fika utlovas.

Det finns planer på att i framtiden sätta upp Dollar som sommarteater.

Väl mött!

Improvisationsteater våren 2023

Vi fortsätter med vår improvisationsgrupp och hälsar såväl nya som gamla improvisatörer välkomna att vara med. Gruppen träffas på måndagar mellan 18:30-20:30. Vi tränar olika improvisationstekniker, tränar upp vår förmåga att möta oväntade saker på scenen och att bejaka vandra. Framför allt har vi roligt, tillsammans.

Låter det som en kul grej, så tveka inte att komma och prova. VI startar igen, efter juluppehåll, måndag den 9 januari kl 18:30.

Har du frågor, kontakta Isak Jannert: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

NYTT TEATERPROJEKT!

Tanken finns på ett nytt teaterprojekt under ledning av Anton Mittendorf. Pjäsen är ännu inte bestämd, det bestäms efter hur ensemblen ser ut. Är du intresserad? Kontakta Anton Mittendorf, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.