Bakom Kulisserna

Här kan du läsa om vad som sker inne på Studio 32. Vi är många som gillar att träffas och få utlopp för våra kulturella sinnen.

Vill du också vara med? Hör av dig till oss.

HÖSTENS VERKSAMHET PÅ STUDIO 32

TEATERSPORT

Vi har planer på att få igång en grupp som jobbar med teatersport. Teatersport är en form av improvisationsteater, där två lag utmanar varandra om vem som gör bästa scenen, under vänskapliga former. Syftet är främst att roa en publik. Vi kommer att träffas varje tisdag under hösten för att träna olika improvisationstekniker och att i lag utmana varandra och ha en första föreställning under våren 2024. Vi hoppas att bli en grupp som så småningom om kan ha regelbundna föreställningar.

Vi kommer att ha ett första möte tisdag den 29 augusti kl 18:00, på Studio 32. Blir vi en grupp tänker vi att vi fortsätter att träffas på tisdagar. Vi behöver vara minst 8 för att vi ska kunna bli en grupp, känner du någon som kan vara intresserad så tipsa gärna.

Om du är intresserad av att vara med men inte kan komma just den dagen, kan du kontakta Eva Ludvigsson, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 

IMPROVISATIONSTEATER

Vi kommer också att fortsätta med vår improvisationsgrupp som träffas varje måndag. Dit är alla välkomna, nya som gamla improvisatörer. Kom gärna och prova på. Första träffen blir måndag 21 augusti kl 18:30, på Studio 32. Vi fortsätter sedan alla måndagar fram till jul-uppehåll.

 

KOMMANDE FÖRESTÄLLNINGAR

Ni som missade föreställning ”Norman Erövraren” av Alan Ayckbourn får nu en ny chans. Föreställningen kommer att ges igen vid flera tillfällen under hösten. HÅLL UTKIK på hemsidan och på affischer!

 

Under hösten kommer vi också att repetera en ny pjäs: ”The Beauty Queen of Leenane” av Martin McDonagh. En mörk men humoristisk pjäs, som utspelar sig på Irland, under 1980-talet. Pjäsen kommer att ha premiär februari 2024.

Improvisationsteater våren 2023

Vi fortsätter med vår improvisationsgrupp och hälsar såväl nya som gamla improvisatörer välkomna att vara med. Gruppen träffas på måndagar mellan 18:30-20:30. Vi tränar olika improvisationstekniker, tränar upp vår förmåga att möta oväntade saker på scenen och att bejaka vandra. Framför allt har vi roligt, tillsammans.

Låter det som en kul grej, så tveka inte att komma och prova. VI startar igen, efter juluppehåll, måndag den 9 januari kl 18:30.

Har du frågor, kontakta Isak Jannert: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

NYTT TEATERPROJEKT!

Tanken finns på ett nytt teaterprojekt under ledning av Anton Mittendorf. Pjäsen är ännu inte bestämd, det bestäms efter hur ensemblen ser ut. Är du intresserad? Kontakta Anton Mittendorf, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.