Studio 32 Amatörteater i Uddevalla anno 1969

Föreningen

Sedan starten 1969 har Amatörteater Studio 32 funnits i hjärtat av Uddevalla. Med hjälp av drama och teater har vi under 40 år skapat en plattform för människor att mötas, växa och ha roligt tillsammans.

År 2011 flyttades barn och ungdomsverksamheten från Studio 32 till Kulturskolan. De fortsätter använda lokalerna på Kungsgatan 32, men kommunen sköter det administrativa. Detta medförde att föreningen krymte i storlek men inte engagemang. Den slog på stort och annordnade ett sommarspel i större skala. "Inte bara Jeppe" spelades under augusti 2011 och blev ett avstamp för den nygamla föreningen in i framtiden.

Studio 32 har under många år varit en given samlingsplats för Uddevallabor som vill utforska teaterns och dramatikens rika värld. Vår målsättning är att vara en kulturförening där även sång och musik får plats. Ge människor ett forum för ett kreativt skapande och komma samman.

Vi har samarbete med Studiefrämjandet och vi är anslutna till Amatörteatrarnas Riksförbund (ATR).

Studio 32 anordnar regelbundet kurser, workshops och föreställningar. Du som är medlem i studion får alltid rabatterade priser. Ett medlemskap i Studio 32 kostar 200 kr per år och kan betalas in till bankgiro 5585-4541. Glöm inte att skriva ditt namn och adress vid inbetalning.

 

Välkommen in till oss!