Vad är nytt på Studio 32?

NU ÄR VI IGÅNG IGEN PÅ STUDIO 32

NU ÄR VI IGÅNG IGEN PÅ STUDIO 32

FÖRESTÄLLNINGAR

För närvarande repeteras två pjäser ”Panoptikon” (beräknad premiär i november) och ”Sagan om Karl-Bertil Jonssons julafton” (beräknad premiär i december) Gruppen ”Unga Vuxna” kommer även att påbörja arbetet med en pjäs inom LÄNK-projektet.

MANUSLÄSARGRUPP

Vi kommer att starta en textläsningsgrupp för vuxna, som är öppen för alla intresserade. Vi ska läsa olika pjäser och bearbeta dem på olika sätt, t.ex  genom att improvisera kring olika situationer i pjäsen, fördjupa oss i olika rollfigurer m.m. Syftet är inte att sätta upp någon pjäs. Tid är mellan kl.18.30 till 20.30 på onsdagar.  Ledare är Berit Palmdahl. Om du är intresserad så kontakta studio 32 snarast, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

När vi  vet hur många vi blir så sätter vi igång.

IMPROVISATIONSTEATER

Vi har också en grupp som tränar improvisationsteater. Vi övar oss på att bejaka varandra och att möta oväntade situationer på scenen. Vi träffas  måndagar mellan 18:30- 20:45. Vi räknar med att ha en föreställning för publik i november eller december. Det finns ett fåtal platser lediga i gruppen. Är du intresserad, kontakta styrelsen Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. Först till kvarn…