Kom och se på Studio 32

Perfekta Offer - Nypremiär


Perfekta Offer på Studio 32 ställer sig frågan Vad är våldtäkt?

Vi följer en förhörssituation av en våldtagen ung kvinna parallellt med den fest som var upphovet till våldtäkten. Man blir som publik lite lurad in i fördomar och i slutet kraftigt vilseledd. Har det skett mer än en våldtäkt?  Vi vill visa på den sköra gräns som finns mellan att bara ha ”roligt” med alkohol och sexlekar till när det slår över och inte är roligt längre.

 

 

Gruppen som spelar har varit tillsammans sen de var barn på Studio 32 och det var en förutsättning att de kände varandra väl och hade gjort flera uppsättningar tillsammans tidigare för att klara att spela Perfekta Offer. Föreställningen är stark och ställer krav på sina unga skådespelare. Det har varit en process att våga vara fysiskt nära, våldsam och äcklig mot varandra.

Vi vill att vår publik skall känna hur viktigt och angeläget det är som händer på scen och vi hoppas att du går härifrån berörd!

 

För biljetter och info: Ring Studio 32  tel. 0522/ 511000     eller mobil. 0739-847488

Biljettpris: 100: - för vuxen, 75:- rabatterat pris för Studio 32:s medlemmar och kommunanställda i Uddevalla kommun, 50:- för studerande