Bakom Kulisserna

HÖSTENS VERKSAMHET PÅ STUDIO 32

TEATERSPORT

Vi har planer på att få igång en grupp som jobbar med teatersport. Teatersport är en form av improvisationsteater, där två lag utmanar varandra om vem som gör bästa scenen, under vänskapliga former. Syftet är främst att roa en publik. Vi kommer att träffas varje tisdag under hösten för att träna olika improvisationstekniker och att i lag utmana varandra och ha en första föreställning under våren 2024. Vi hoppas att bli en grupp som så småningom om kan ha regelbundna föreställningar.

Vi kommer att ha ett första möte tisdag den 29 augusti kl 18:00, på Studio 32. Blir vi en grupp tänker vi att vi fortsätter att träffas på tisdagar. Vi behöver vara minst 8 för att vi ska kunna bli en grupp, känner du någon som kan vara intresserad så tipsa gärna.

Om du är intresserad av att vara med men inte kan komma just den dagen, kan du kontakta Eva Ludvigsson, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 

IMPROVISATIONSTEATER

Vi kommer också att fortsätta med vår improvisationsgrupp som träffas varje måndag. Dit är alla välkomna, nya som gamla improvisatörer. Kom gärna och prova på. Första träffen blir måndag 21 augusti kl 18:30, på Studio 32. Vi fortsätter sedan alla måndagar fram till jul-uppehåll.

 

KOMMANDE FÖRESTÄLLNINGAR

Ni som missade föreställning ”Norman Erövraren” av Alan Ayckbourn får nu en ny chans. Föreställningen kommer att ges igen vid flera tillfällen under hösten. HÅLL UTKIK på hemsidan och på affischer!

 

Under hösten kommer vi också att repetera en ny pjäs: ”The Beauty Queen of Leenane” av Martin McDonagh. En mörk men humoristisk pjäs, som utspelar sig på Irland, under 1980-talet. Pjäsen kommer att ha premiär februari 2024.