Bakom Kulisserna

En Midsommarnattsdröm start 12/9 kl 19:00

Nu startar arbetet med En Midsommarnattsdröm, under ledning av Anton Mittendorf.

Lita inte på att du går säker för mig här i skogen!

Att om natten fly hemifrån för ditt liv ut i skogen. Att drogas och hjärntvättas så att du inte längre vet vad som är dina egna känslor. Att förvandlas till ett monster och överges av dina vänner.

Det låter som grunderna för en fantastisk komedi!

Anton M

William Shakespeares En Midsommarnattsdröm är en pjäs som blandar högt och lågt, romantik och snusk, skratt och skräck, mystik och våld. Utlämnade till den vilda skogens väsen förlorar människorna kontrollen över sina känslor, sina kroppar och sin identitet.

Under säsongen 2017-2018 kommer vi att sätta upp En Midsommarnattsdröm på Studio 32 med föreställningar på försommaren 2018. Vi kommer att röra oss i ett gränsland och arbeta både text- och kroppsorienterat och med både de komiska och de otäcka elementen i pjäsen.

Det kommer att vara en uppsättning med utmaningar både för dig med vana från skådespeleri och dig som har rötterna i dans, akrobatik eller gymnastik. Kön, ålder och andra förutsättningar behöver inte vara ett hinder så länge som du har tid, vilja och en gnutta talang. Är du intresserad av övrigt teaterarbete med teknik, mask, kostym och scenografi är du givetvis också hjärtligt välkommen.

Om vi inte buas ut Blir vi riktigt bra till slut

Informationsmöte kommer att äga rum på Studio 32 den 12/9 kl 19:00. Kan du inte närvara men vill anmäla ditt intresse ändå kan du kontakta Anton