Bakom Kulisserna

OBS! NYTT DATUM | WORKSHOP I TEATERSPORT

Välkommen till en workshop i teatersport. Teatersport är en spännande form av improvisationsteater där man tävlar om att vara det lag som roar publiken mest! Publiken är med och påverkar innehållet, scenerna blir halsbrytande och rafflande, vad som helst kan hända. De enda reglerna är att bejaka och kasta sig ut!   

Work shop-ledaren Linus Widner har arbetat som teaterlärare i 16 år. Sedan år 2014 undervisar han på Katrinebergs folkhögskolas skådespelarlinje. Han har gedigna erfarenheter av teatersport bland annat sedan Studentteaterns legendariska teatersportsaftnar på Café Krasnapolsky i Göteborg då millenniet var ungt.  

 

Inga förkunskaper krävs, medtag vilja att bli överraskad av dig själv och andra!  

 

Var: På Studio 32:s lokaler, Kungsgatan 32 i Uddevalla 

 

När: 22 och 23 oktober.  10-11 december 10:00-16:30 båda dagarna, med en timmes lunch. 

Studio 32 bjuder på enkel fika, lunchen ordnar deltagarna själva. Det finns mikrovågsugn, om man vill ha med mat att värma. Det finns också gott om matställen i närheten, där man kan sitta ner och äta eller beställa hämtmat.  

 

Kostnad: 300 kr för medlemmar i Studio 32  eller annan förening som är ansluten till ATR. För icke-medlemmar är priset 600 kr.   

Anmälan: Anmälan görs till: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.   Anmälan är inte giltig förrän avgiften är erlagd. Avgiften kan betalas via bankgiro 5585-4541 eller swisch 1234762746. Kom ihåg att på inbetalningen skriva ditt namn och att det gäller workshop teatersport. Sista dagen för anmälan och betalning är 9/12.  

Väl mött