studio32.nu

Verksamhet på Studio 32

Verksamhet

Här ser du vad som sker på Studio 32. Våra nyheter, vad vi gör när vi inte har föreställning och såklart vilka aktuella föreställningar som är på gång.

Energiutmaningen 2018

Studio 32 har blivit uttagna till final i Energiutmaningen. Rösta på oss och ge kulturen en chans att utvecklas!

Klicka på länken och följ instruktionerna.

https://www.uddevallaenergi.se/om-oss/energiutmaningen.html

Ljusa dagens andar

- en ömsint komedi om längtan, avundsjuka, rädsla, mod och tron på sann kärlek av Alejandro Sieveking.

 

View the embedded image gallery online at:
http://studio32.nu/index.php/verksamhet-2#sigFreeIdc0cec4cb2d

 
På en förfallen gård i utkanten av Talagante i Chile bor fem systrar. De är alla döda, men deras andar har fastnat på jorden för att de inte har fått sina högsta önskningar i livet uppfyllda. Ingen vågar sig nära den hemsökta gården förrän en dag då den unge Eugenio får upp ögonen för gården och dess invånare. Eugenio får systrarna att leva upp igen och saker börjar ställas till rätta. Men gammal avundsjuka, svartsjuka och lögner puttrar snart upp till ytan och ställer allt på ända...
 
Ljusa dagens andar utspelar sig i en liten by i Chile och är en berättelse om längtan, avundsjuka, rädsla, mod och tron på sann kärlek.
Pjäsen, som skrevs 1962 av Alejandro Sieveking, har blivit en modern klassiker i Chile. Studio 32 har fått tillstånd från författaren själv att översätta texten till svenska och sätta upp pjäsen för denna Sverigepremiär.
 
Regi: Boris Kozlowski
Översättning: Boris Kozlowski
Musik Patho Galvez
Danslärare: Jeannette Montoya
Sånginstudering: Moa Brynnel
 
 
I rollerna:
Anna Holm, Per Blomstrand, Magdalena Nilsson, Liisa Borg, Maja Blomstrand, Eva Ludvigsson, David Skälegård och Andreas Eriksson

 

En Midsommarnattsdröm 2018

Även årets kortaste natt är mörk.

View the embedded image gallery online at:
http://studio32.nu/index.php/verksamhet-2#sigFreeIdbcb2dbaec7

I William Shakespeares komedi En Midsommarnattsdröm växlar skratt med skräck när människorna förlorar kontrollen. Studio 32 sätter i juni 2018 upp klassikern i en modern, fysiskt intensiv uppsättning där även de mörkare sidorna av pjäsen får ta plats.

 

Ställda inför ett ultimatum flyr de älskande Hermia och Lysander ut i skogen, tätt förföljda av Hermias väninna Helena och Lysanders rival Demetrius. I den nattliga skogen hamnar ungdomarna mitt i en bitter konflikt mellan älvornas kung och drottning. Steg för steg förlorar de orienteringen, varandra och sin fria vilja när skuggorna tätnar omkring dem i midsommarnatten.

Givetvis spelas pjäsen även på midsommarafton.

Läs mer: En Midsommarnattsdröm 2018